zaterdag 8 augustus 2009

Nog steeds geen MOI..............

We zijn sinds 22 mei uit Parquet en zitten nog steeds niet in MOI. Nu hadden we er wel rekening mee gehouden dat dat een een maandje of twee kon gaan duren, maar het begint nu toch wel een beetje vervelend te worden...

Onbewust beginnen op de achtergrond heel voorzichtig een paar alarmbelletjes te rinkelen; wat is er mis? Maar vorige week bij het afreisgesprek hebben we niets gehoord wat in de richting wijst dat er iets aan de hand zou zijn, dus dat zal dan ook wel meevallen.

We beseffen ons heel goed dat we absoluut niet mogen klagen over het verloop van onze procedure. Ik bedoel, we zijn nog geen jaar verder en "al" bijna in MOI, maar toch.

Je wilt altijd sneller. En vooral nu het meer naar het eind gaat lopen, kan het ons niet rap genoeg gaan.

Stiekem maar hopen dus dat we inmiddels al wel in MOI zitten, maar dat we dat zelf nog niet weten.........

3 opmerkingen:

Anke zei

Oooooooooooooooooo wat kan ik me jullie gevoel goed voorstellen zeg!!!! Ik denk aan jullie en hoop op snel bericht en het zou inderdaad zomaar zo kunnen zijn dat jullie al in MOI zitten. Ik duim dat dit het geval is.
Groetjes Anke

christi zei

Lieve Griet en Gosse,

Logisch dat jullie graag iets willen horen en dat jullie snel Schnaider en Clarel op willen halen! Wat een kanjers zijn het!

We duimen dat het laatste het geval is, nl. dat jullie al wel in de MOI zitten maar dit nog niet te horen hebben gekregen. En anders kan het echt niet lang meer duren voordat je iets hoort.

Hou vol!

Liefs,
Harry en Christi

Touprelakay zei

Hoi Gosse en Griet,

Ja dat is vervelend dat je niet zeker weet of jullie nu wel of nog niet in MOI zitten, maar ik hoop dat het laatste het geval is en dat jullie er al gewoon al een tijdje in zitten.
Ik hoop dat jullie snel goed nieuws horen en heel snel jullie 2 mooie knullen kunnen ophalen.
Vol houden he?

Liefs Marianne