donderdag 21 april 2011

Onze Hidde een kleuter....

Vandaag een memorabele dag.
Onze Hidde heeft namelijk afscheid genomen van de peuterschool. Hij wordt aanstaande zaterdag vier jaar en dus is het tijd voor de basisschool. Hij loopt qua ontwikkeling nog wel wat achter, maar mag het wel proberen. Vijf keer mocht hij proefdraaien op de "grote" school en hij vond het prachtig. Hij wilde alleen niet helemaal op zijn stoeltje blijven zitten, nam zo nu en dan de kuierlatten...
Maar geef hem eens ongelijk; zoveel nieuwe dingen en plekjes te ontdekken, dan kun je toch niet stil op een stoeltje blijven zitten?
Vandaag dus zijn laatste dag bij de peuters. Mem was vandaag aan de beurt om te helpen, dus het was helemaal leuk. En natuurlijk mag je dan ook trakteren. Mem was een hele tijd creatief aan het knutselen geweest (normaal gesproken bepaald geen creabea, althans niet op dat vlak), maar het resultaat was best aardig, toch?
Ach, een beetje "googelen" en dan kom je een heel end..
Hidde glunderde helemaal toen hij ze mocht uitdelen, en als moeder doe je het daar toch voor?
Echt, dat een lach van je kleine manneke je zo diep kan raken. Het doet me keer op keer beseffen hoeveel rijker Jurre en Hidde ons leven gemaakt hebben.
En dat concluderend kan ik me dan ook niet voorstellen dat biologische ouders meer van hun kinderen houden dan wij van de onze...

2 opmerkingen:

A Kay zei

Gefeliciteerd Hidde met je verjaardag en een hele fijne start op de grote school.
Mooie traktatie hoor!!

gr Marianne

Christi zei

Lieve Hidde,

Je vriendinnetje was helemaal in de wolken dat haar vriendje jarig was. Ze stond te stralen voordat we gingen bellen. Ik hoop dat je haar nog hebt gehoord als haar grote zus even iets minder volume had :-)

En trotse Mama, je hebt iets prachtigs en gezelligs van de traktatie gemaakt!

En hoe kan het ook anders...ook hier regelmatig een snif-momentje. Wat zijn we toch enorm rijke mensen met onze prachtige kinderen waar we zo zielsveel van houden.

Nou Hidde, succes op school (nu dan echt). Gelukkig is je grote broer in de buurt!

Dikke zoen en natuurlijk een enorme dikke knuffel van je vriendinnetjes,
Harry, Christi, Wismaïline en Myka XXXX