dinsdag 8 december 2009

WE ZIJN ER KLAAR VOOR!

Zo, alle formulieren zijn ingevuld, we hebben volgende week woensdag de afspraak bij de Amerikaanse Ambassade ('s morgens om 7.00 uur) en het belangrijkste; aanstaande maandag is de overdracht van de jongens en het meiske. Dat lees je goed ja, het meiske.. We reizen namelijk met z'n drieen en komen met z'n zessen terug.
Ik heb inmiddels de kleding en speelgoed en zo in twee koffers gepropt, nu de rest wat er om heen staat nog.. Natuurlijk neem je altijd te veel mee, maar ja de twijfel is altijd groot.. Bijvoorbeeld past Schnaider wel daadwerkelijk in maatje 92 of zou dat al te klein zijn? Mwaaah, dan toch ook maar wat in maat 98 meenemen. En zo gaat dat verder. Dan nog twee pakken luiers mee, schoonmaakdoekjes enzovoort..
Dan mogen we nog twee keer 18 kilogram handbagage meenemen. Aangezien ik hier nog ongeveer 25 paar crocs heb staan, en badhanddoeken, kleding en speelgoed voor Bresma die ook nog mee moeten.. En niet te vergeten.. de cadeautjes voor de kinderen van andere wachtende ouders.. ahum.. we mogen wel twee keer heen en weer...
Maar verder gaat alles goed.. heb alleen "the gitters", maar manlief is geheel de rust zelve dus "het komt wel goed schatje.."

4 opmerkingen:

tineke zei

Hey Griet,
Eindelijk gaat het dan toch gebeuren, de prachtige jongens ophalen!! Maar niet te veel dubben over de kleding hoor, ze kunnen altijd nog wat van jullie aan toch?en anders gaan jullie nu al vast beginnen met laagjes aan te trekken...hahaha Maar alle gekheid op een stokje, ik herken het wel hoor en voor jullie is dit soort koffers inpakken helemaal nieuw. Gelukkig moet je rekening houden met het aantal kilo's, dus keuzes maken! Koffer dicht is koffer dicht! Toch ben je vaak niet eerder uitgedubt dan wanneer je echt weg bent. En dat gaat lukken, daar zorgen wij dan wel weer voor. Succes met de laatste loodjes en inderdaad "het komt wel goed schatjes"
Oant fannewike,
xxxx Klaas, Tien, Rianne en Marc

Touprelakay zei

He wat spannend eindelijk is het bijna zover dat jullie Clarel en Schaider kunnen knuffelen en vasthouden''Heerlijk.
Wij leven intens met jullie mee.
Geniet nog even saampjes zometeen wordt het een dolle boel in huizen Reitsma. Hahahaha

Liefs Marianne en Peter

petra zei

Als ik dit soort berichten lees, krijg ikzelf ook weer het
(tussentijdse)afreis stress gevoel.
En dan nog de gedachten dat ze mee naar huis komen!!! Geweldig, toch, maar ook heeeeeeeel spannend. Het zijn mooie jongens, geloof me.Wij hebben al kennis met ze gemaakt.
Nog even doorstressen en dan hoppa op weg.................

Anke zei

Hoe is het met de zenuwen???? Manaïka heeft het al helemaal voor elkaar. Clarel is klein en Love- Myka ook, dus die gaan samen spelen. En dan gaan Schnaider, Wismaïline en Manaïka samen spelen. Schnaider en Wismaïline wil ze knuffelen. Maar ze denkt dat Clarel en Love-Myka daar te klein voor zijn hahaha.
Nog even.................Ooooooooooooooo wat spannend. Ben in gedachten bij jullie en zal de site nauwlettend in de gaten houden.
Veel liefs Manaïka en Anke