vrijdag 11 december 2009

YESSS!! TOCH DE SLAGROOM OP DE TAART!!!!

Jippie!! Op de valreep toch met z'n vijven op pad en met z'n tienen terug! Helemaal geweldig dit.. Dat maakt het feest helemaal compleet. Nu nog snel de laatste dingetjes doen. Alvast wat boodschappen halen, autozitjes wegbrengen, een laatste wasje draaien, nog wat opruimen enz. Gisteravond de kerstboom nog opgezet. Nou ja, Marja heeft 't werk gedaan en ik heb er wat naar zitten kijken.. ben nu eenmaal geen creabea....Zullen de mannen trouwens wel apart vinden; wie heeft er nu een boom in huis?
Ach en dan nog 1 nachtje slapen, ahummmm draaien, zuchten, draaien, naar de plee, draaien, althans zoiets zal het wel worden. En dan is het zover..

5 opmerkingen:

Anoniem zei

He G&G,

Jim binne no ûnderweis, al yn Londen tink ik. Do hast de gitters, ik de sap-eachjes. Moai dat jim mei syn fiven binne, dan ha jim ek wat ôflieding oan elkoar.
Hiel folle sterkte en ik tink hieltyd oan jim!

TUTEN
Mattepetat

Anke zei

Ja die boom haha ik denk dat ze dat wel heeeeeeeeeel apart vinden. Kunnen er vast niet afblijven... kunstofballen??? Manaïka wilde tot voor kort geen boom, maar juf Jannie heeft een boom in de klas. Kijk dat veranderd de zaak. Vandaag de boom opgezet, leuk om dat samen te kunnen doen.
Ben benieuwd hoe jullie eerste vlucht was. Morgen op weg naar het geboorte land van jullie jongens. Ik vond de landing op Haitiaanse bodem heel emotioneel. Ben benieuwd hoe jullie de eerste kennismaking met het land ervaren.
Liefs Anke en Manaïka

Anoniem zei

Hey Griet en gosse,

Wat geweldig zeg dus toch nog met zijn 5en , hier had je al zo op gehoopt.
Jullie zijn nu al een heel eind onderweg denk ik en hoop dat het allemaal voorspoedig mag gaan.

Heel veel liefs Gabrielle

attie zei

Goede morgen G&G,
eerst maar even ingelogd op jullie site om te kijken of er al nieuws is van jullie allemaal. hebben al wel via de tam-tam van de familie zegers gehoord dat jullie een goede reis gehad hebben.alvast een goede reis naar Haïti gewenst en wachten met spanning jullie ervaringen morgen met de kinderen af.groeten van Attie en Anton (zus en zwager van H+C)

Touprelakay zei

Lieve Gose en Griet,

Jullie zijn nu opweg naar Haiti om eindelijk jullie zoons voor altijd in jullie armen te sluiten.
Dat moment staat in mijnn geheugen gegrifd zo emotioneel, zo mooi, zo heerlijk.
Geniet van alles en alle eerste momenten samen.Ben benieuwd naar al jullie ervaringen maar voor nu geniet geniet geniet.

Marianne en Peter en kids