donderdag 1 april 2010

Maar weer eens een up-dateje...............

Zo, daar zijn we weer eens.
Het is vandaag donderdag 1 april 2010. Op dit moment kijken we naar, hoe kan het ook anders, een DVD van K3. En het blijft een waar feest om naar te kijken.
Mem kent inmiddels ieder liedje van binnen naar buiten en van achteren naar voren. Maar goed, het blijft ook een feest om de mannen zo uit hun dak te zien gaan bij hun favoriete liedjes. Jurre is vooral gecharmeerd van de zwartharige Kristel. Wanneer zij in de camera kijkt of knipoogt dan doet hij dat steevast na.
Ook in de auto ontbreekt een CD van K3 niet. Als heit en mem een liedje opzettelijk hard meebrullen dan levert dat meteen een bestraffend vingertje met een begeleidend "ophâlde (ophouden)" van Jurre op. En dan op een manier van "doe even normaal ja..".
Hidde vindt het alleen maar geweldig.
Een paar weken geleden zijn we naar Hoofddorp geweest voor een fotoshoot voor het maandblad Kinderen. Erg leuk om eens mee te maken. De jongens werden mooi aangekleed en mochten zich toen uitleven op een paar grote kussens. Ze vonden het prachtig. Er zitten hele leuke foto's bij. We zijn benieuwd welke foto ze gaan gebruiken in het blad. We hebben zelf al een paar gekregen, maar we hebben beloofd ze nog niet op de blog te zetten en te wachten tot ze in Kinderen gestaan hebben, en daar houden wij ons aan. Dus wie nieuwsgierig geworden is; nog eventjes wachten tot begin mei....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hielendal fantastysk, wat in poppen. Ik mis se en Gees en Rixt wolle ek hiel graach hun neefkes wer ris sjen. It wurdt dus tiid om wer ris te daten.

TUTEN

Marianne de Gier zei

He wat leuk op weer van je te horen en wat heerlijk dat het zo goed gaat met de mannen.
Leuk die foto shoot voor het blad Kinderen wanneer komt die uit?
Ben benieuwd...

gr Marianne en de rest