zaterdag 18 december 2010

Een jaar verder...

Zo, we zijn alweer een jaar samen..
De tijd is voorbij gevlogen zeg. We realiseren ons nu ook pas goed hoe zwaar de eerste maanden geweest zijn. En dat terwijl we eigenlijk helemaal geen `problemen` gehad hebben.
Alleen in het begin de slaapproblemen van Jurre die behoorlijk slopend waren, maar verder, afgezien van zo nu en dan een driftbui, pakte hij het allemaal heel snel op.
Hidde sliep eerst ontzettend veel. Maar dat was ook niet verwonderlijk omdat hij erg zwak en ziek was. Bovendien zette hij opeens een enorme groeispurt in wat natuurlijk ook veel van zo´n klein manneke vergt.
Het was voor ons ook best wel wennen om zo maar opeens heit en mem te zijn. Iets waar je je vantevoren op instelt natuurlijk, maar wat toch wel behoorlijk impact heeft. Ons hele leven stond op z´n kop en het duurt even voor je een nieuw ritme hebt gevonden.
En nu is er dan al een jaar voorbij. Een jaar waarin onze jongens, in onze ogen, onherkenbaar veranderd zijn. Van twee stille beetje verlegen jochies zijn ze uitgegroeid tot twee gezonde, Fries kwebbelende vrijbuiters. En nog altijd even lief natuurlijk. Heerlijk om te zien.

1 opmerking:

Marianne zei

Hai lieverds,
Het zijn lieve stoere mannen.
En pretletters.
Heerlijk hè zo'n fijn gezinnetje.

We kneuteren graag met jullie mee.
Liefs en een dikke tuut, Niels, Marianne, Fédeline en Yveline