zaterdag 18 december 2010

Een weekendje weg en K3....

Afgelopen weekend zijn we naar een bungalowpark in Drenthe geweest. Voor het eerst met de jongens ergens anders slapen... Met z´n veertienen hadden we twee huisjes gehuurd waar we van vrijdag tot zondag verbleven. Zeven volwassenen en zeven `Haitianen`. Onze jongens hadden een compleet harem om zich heen...
Het was een groot feest. De kinderen kunnen het allemaal ontzettend goed met elkaar vinden en de volwassenen niet minder. Slagroom op de taart was het bijwonen van een show van K3 op zaterdagochtend. Iedereen was door het dolle heen. Lekker springen, dansen en zingen, geweldig wat een lol. Zelfs de vaders hadden moeite om stil te blijven zitten.
`s Middags nog lekker eten en in de ballenbak maakte dat de kinderen ´s avonds zomaar in slaap vielen. Zondags nog lekker gezamenlijk ontbijten en koffiedrinken. Daarna hebben we de kinderen losgelaten in een grote binnenzandbak. Toen nog allemaal wat eten en nog even een keer in de ballenbak en daarna allemaal huiswaarts. De jongens sliepen al bijna toen we Ees uitreden, zo moe waren ze. We kijken terug op een zeer geslaagd weekend wat zeker voor herhaling vatbaar is. Lieve vrienden, we hebben genoten!!

1 opmerking:

Anke zei

Wat was het ontzettend gezellig, we hebben zo genoten. En wat een prachtig gezicht al die mooie kinderen. Manaïka vindt de foto van de boys met zonnebril cool! Ja dat zijn Schnaider en Clarel mama. Of ehhhh en dan moet ik even helpen met de Friese namen. Oja mama zo is het, jij hebt gelijk.
Liefs Anke en Manaïka